Antenniasennus

Monipuoliset antennityöt Sähkö Lakeudelta | Seinäjoki

Makee upouusi telkkari, mutta kuva pätkii ja pikselöityy? Tai jopa katoaa? Ei hätää, Sähkö Lakeus tietää, että vika on useimmiten antennilaitteessa! Laadukas televisio ei valitettavasti takaa ongelmatonta television katselua. Sähkö Lakeus korjaa ongelmat Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Antennityöt eivät ole mahdollisesta ennakko-oletuksesta huolimatta hinnakkaita, tee siis tarjouspyyntö rohkeasti!

Päivitä kotisi uuteen, teräväpiirtoiseen aikakauteen!

Sähkö Lakeuden kautta saat myös nykyaikaiset HD-antenniasennukset. HD-teräväpiirto mahdollistaa laadukkaan mediaelämyksen, olettaen tietenkin että antenniasennukset ovat kohdillaan! Teräpiirtotasoisten ohjelmien katsomiseen tarvitset television sisäisen tai erillisen sovittimen lisäksi myös VHF-antennin kiinteistösi katolle. Suuri joukko kotitalouksista on jo mahdollista liittää HD-tasoiseen aikakauteen. Mikset Sinäkin!

Ajankohtaista antenniasiaa: Digisiirtymä 31.3.2020

Antennitelevisioverkossa siirrytään 31.3.2020 mennessä teräväpiirtolähetysten vastaanotossa käytettävään DVB-T2 lähetystekniikan käyttöön. Tutustu allaolevien linkkien kautta vastaanottolaitteistojen vaatimuksiin. Laitteistopäivityksissä teitä palvelevat ammattitaitoiset asentajat. Ota rohkeasti yhteyttä niin pysyt kanavilla.

Sateliitti- ja antenniliitto SANT ry. Lehdistötiedote 7.8.2018
Viestintäviraston tiedote 13.6 "Toimiiko telkkarisi 2020"

Heikkovirta-asennukset Sähkö Lakeudesta

Sähkö Lakeus toimii nykyaikaisin laitteistoin kaikissa asennuksissaan. Teemme osaavasti heikkovirta-asennukset Seinäjoen seudulla.

Ota yhteyttä